Hugh Taylor Birch State Park

Noin kolmen kilometrin lenkki puistossa Fort Lauderdale Beachin lähettyvillä. Sileä asfaltti ja muutenkin erittäin luisteltava lenkki. Kiertosuunta vastapäivään. Pohjoisen suuntaan potkittaessa on maisema reitillä kuvan mukaista pöpelikköä.  Lenkin itäpuolen suora voikin sateen jälkeen kuivua varsin hitaasti.   Etelään käännyttäessä avautuu kanavanäkymä. Jos luistelulta ehtii, voi kuolata vastarannan kivan näköisiä taloja tai kanavaa kulkevia veneitä… tai no siis laivoja ne meikäläisten mittapuussa on.

Puistoon on sisäänpääsymaksu. Joulukuussa 2015 hinta oli 2 $ henkilö (jalankulkija/pyöräilijä). Hinnoittelu tosin oli aika amerikkalainen: auto, jossa 2-8 hlöä pääsi puistoon kuudella dollarilla. Lenkin varrella on parikin parkkialuetta. Lenkin voi kiertää myös autolla, mutta ainakaan meikäläisen luistelukerroilla ei autoilijoita ollut kuin muutama = ei haittaa.

Oikeastaan ainoa hidaste reitillä on se, että lähtöpisteeseen palataan stop -merkin takaa.  Ei siinä nyt varsinaisesti pysähtyä tarvitse, mutta näkyvyys sisäänajoportin suuntaan on sen verran huono, että kannattaa hieman himmata ennen kuin kurvaa uudelle kierrokselle.

Infoa puistosta.

Reittiin voit tutustua Googlen katunäkymän avulla:

Route 3,391,303 – powered by www.inlinemap.net